Στο Grammarios Bikes θα βρείτε έμπειρο προσωπικό με πολυετή εμπειρία και ένα πλήρως εξοπλισμένο συνεργέιο για οποιαδήποτε εργασία αφορά το ποδήλατο.
SHOP
Το «Grammarios Bikes» : Tuning and Optimization Specialists δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει κάτι διαφορετικό. Εκτός από τα τυπικά ποδήλατα, τα εξαρτήματα και το σέρβις, στο χώρο μας θα μπορεί ο πελάτης να βρει:
  • Ποδήλατα και εξαρτήματα που ανήκουν στο Top End κομμάτι της αγοράς, τα οποία συνήθως τα βλέπει κανείς μόνο στο internet. Ποδήλατα δρόμου τα οποία θα βρίσκονται στην κλάση των 3,5 κιλών ή ΜΤΒ πλήρους ανάρτησης με δισκόφρενα στα 8,5 κιλά θα είναι κάτι το συνηθισμένο. Επίσης εξαρτήματα που ακούν στα ονόματα Lightweight, THM Carbones, Schmolke, Ax-lightness, Tune, Extralite και άλλα παρόμοια δε αποτελούν άγνωστες λέξεις για εμάς.
  • Θα παρέχεται, όταν μας ζητείται, πιστοποιημένο σέρβις στο οποίο θα ακολουθούνται διαδικασίες παρόμοιες με αυτές που ακολουθούνται από τις αεροπορικές βιομηχανίες. Για παράδειγμα, όταν πρόκειται να τοποθετηθεί μία πεταλιέρα, θα γίνεται πρώτα κατάλληλη προετοιμασία του σκελετού (καθαρισμός σπειρώματος και φρεζάρισμα των πλευρικών επιφανειών), θα σφίγγεται με κατάλληλα δυναμόκλειδα (τα οποία έχουν πιστοποιημένα όρια σφάλματος) στην απαραίτητη ροπή ενώ κάθε διαδικασία που θα ολοκληρώνει ο τεχνικός θα πιστοποιείται από μηχανολόγο μηχανικό ο οποίος θα σφραγίζει και θα υπογράφει για κάθε κίνηση!
  • Θα υπάρχει δυνατότητα μετατροπών στα εξαρτήματα, δηλαδή θα μπορεί για παράδειγμα κάποιος να ελαφρύνει εξαρτήματα που έχει, με απλές μεθόδους (αλλαγή αξόνων, βιδών κ.α.) ή με πιο σύνθετες διαδικασίες (μελέτη και πλήρη ανακατασκευή).
  • Θα δίνεται η δυνατότητα επιλογής στησίματος ή και κατασκευής του καλύτερου δυνατού ποδηλάτου για το ποσό που θα θέλει να ξοδέψει ο πελάτης. Ανάλογα με τις απαιτήσεις του και τη σωματική του διάπλαση θα επιλέγονται οι βέλτιστοι δυνατοί συνδυασμοί ώστε το κάθε ποδήλατο να προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία στον αναβάτη του.
 

  

+30 210 5136690

 grammarios@grammariosbikes.com
 4 Tilephanous St., 10442 Athens, Greece